Leverans & ReturLeverans
Hos oss kostar frakten 49 kr. Du kan alltid enkelt se vad frakten kostar när du har lagt en vara i kassan. Tips! Till och från har vi kampanjer där du får fri frakt. Håll dig uppdaterad genom att följa våra sociala medier för att aldrig missa en kampanj eller ett erbjudande. Instagram: @west_coast_candle

Retur
Vid eventuell retur eller byte står du själv för frakten. Vänligen kontakta oss på westcoastcandle@gmail.com innan du gör din retur. Se till att skriva med namn, adress, telefonnummer och ordernummer när du kontaktar oss för att vi ska kunna hjälpa dig med din retur så smidigt som möjligt. Du har alltid självklart 14 dagars ångerrätt så länge produkten är i sitt originalskick. En trasig produkt, eller dess emballage, kan tyvärr inte godkännas som en retur eller ett byte. Så packa in dina produkter med omsorg.

Reklamation
Vi kontrollerar alla produkter innan de skickas till dig. Men skulle produkten ändå vara skadad, så vill vi passa på redan nu att be om ursäkt för detta. Kontakta oss så snart som möjligt på westcoastcandle@gmail.com. Se till att skriva med namn, adress, telefonnummer och ordernummer så ska vi se till att ge dig all info du behöver för att kunna returnera den skadade produkten och skicka en ny. Självklart står vi för returfrakten vid godkänd reklamation.